Pressrum

Här samlar vi pressmeddelanden, nyheter och SOS-arkiv. Du hittar länkar till våra konton i sociala medier, kontaktuppgifter och möjligheten att prenumerera på våra nyheter och pressmeddelanden.

Följ oss i sociala medier

Facebook

På vårt Facebook-konto berättar vi mer om oss och vad som är på gång, ger förebyggande råd och tips med mera. I dagligt bruk använder vi inte Facebook för information och kommunikation om olyckor. Skulle det däremot inträffa en allvarlig olycka som kan få stor påverkan på samhället använder vi Facebook för att svara på frågor och ge råd.

Instagram

Via vårt Instagram-konto kan du ta del av vår vardag i bilder!

LinkedIn

På karriärsajten LinkedIn hittar du oss som Räddningstjänsten Syd.

Youtube

På vår YouTube-kanal publicerar vi lite längre filmklipp.

X

Räddningscentral Syd (RC Syd) har ett X-konto där vakthavande befäl uppdaterar om pågående insatser i räddningsområde Syd, som vi tillhör tillsammans med andra räddningstjänster. Det är enbart i informationssyfte och de har inte möjlighet att svara på frågor via Twitter.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till verksamheten hittar du här.

Prenumerera på nyheter och pressmeddelanden

Du kan enkelt hålla dig uppdaterad om vad som händer inom Räddningstjänsten Syd genom att prenumerera på våra nyheter och pressmeddelanden. Fyll i din e-postadress nedan.

Vill du avbryta din prenumeration kan du maila oss på info@rsyd.se. Uppge samma e-postadress och om det gäller nyheter, pressmeddelanden eller både och.

Här hittar du information om hur vi hanterar personuppgifter.

Prenumerera på nyhetsbrev


  • fastighetsägare
  • förening
  • företag
  • privatperson
  • skola
  • vår organisation

Senast uppdaterad: 18 juli 2024, Kl 23:00