Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bild för - martin_gertsson_870.jpg

Martin Gertsson blir förbundsdirektör på Räddningstjänsten Syd

20 november, 2020, kl 10:16

Idag, den 20 november, har direktionen för Räddningstjänsten Syd fattat beslut om att Martin Gertsson tillträder som förbundsdirektör.

- Jag är tacksam över det fortsatta förtroendet. Jag känner ett stort engagemang för våra frågor och för att fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med organisationen. Så att vi i samverkan med medlemskommunerna och andra samhällsaktörer kan förebygga och hantera olyckor så bra som möjligt.

Martin är idag tillförordnad förbundsdirektör och räddningschef. Han har de senaste sju åren varit verksam som operativ chef i förbundet och kommer dessförinnan från Storstockholms brandförsvar.

- Vi i arbetsutskottet är glada över att rekryteringsprocessen nu är klar. Martin har utsetts i hård konkurrens. Han har med sin erfarenhet och bakgrund en bred förståelse för förbundets uppdrag, utmaningar och möjligheter. Vi ser mycket fram emot att fortsätta samarbetet med Martin som förbundsdirektör, säger Susanne Jönsson, ordförande i direktionen för Räddningstjänsten Syd.