Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bild för - pride_intra.jpg

Räddningstjänsten Syd deltar i Malmöpride

7 juli, 2022, kl 09:00

På lördag den 9 juli är det äntligen dags för Prideparad i Malmö och Räddningstjänsten Syd ska såklart gå med. Vi är ett glatt gäng från organisationen som deltar och vi har en brandbil med oss i paraden. Är du sugen på att delta? Alla är välkomna att gå med oss!

Konserter med Malmö Brandkårs orkester

På lördag förvandlas också en lastbil till en flyttbar scen dekorerad i regnbågens färger med viktiga budskap om hur du skyddar dig mot olyckor. På scen har vi musiker från Malmö brandkårs orkester som bjuder på en varierad och färgsprakande repertoar med högt tempo och mycket glädje tillsammans med artisten Thomas Tegler.

Scenen förflyttas till olika platser längs med paradens framfart. Orkestern kommer också att spela på två fasta platser på förmiddagen;

11.00 Station Centrum på Drottninggatan 20

12.00 Lördagsplan vid Stadsbiblioteket

 

Klockan 13.00 avgår paraden från Mölleplatsen.

 

Träffa Malmös brandmän

Du kommer även att kunna säga hej till tjänstgörande styrkor på Station Centrum, Station Jägersro och Station Hyllie som kommer att placera sig på platser längs med paraden. Skulle du inte hitta dem så har de kanske fått larm.

Räddningstjänsten Syd deltar i Pride för att vi står för allas lika värde och stöttar arbetet med lika rättigheter och möjligheter, i samhället och på arbetsplatsen.

 

Hoppas att vi ses!