Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tekniker

Vill du arbeta i en räddningstjänst för alla och jobba för ett olycksfriare samhälle? Satsa då på oss! 
Räddningstjänsten Syd är ett räddningstjänstförbund för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra räddningsinsatser av olika slag. 
Vår vision är ett olycksfritt samhälle och för att nå dit tror vi på att spegla det samhälle vi verkar i både vad gäller en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald. 
Nu söker vi en tekniker till vår enhet Service och underhåll. 

Verksamhetsstöd arbetar för att stödja, genomföra och utveckla tjänster för att distrikt och enheter i förbundet ska kunna bedriva en effektiv verksamhet. Service och underhåll är en funktion inom verksamhetsstöd och ansvarar för slangtvätt, andningsskydd, övningsplatser, lokalvård, förråd, operativa inköp samt turbil. 

 

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som tekniker inom verksamhetsstöd och ha ett särskilt ansvar för driften av slangtvätten. Som tekniker kommer du att arbeta flexibelt inom de olika delarna av verksamhetsstöd utifrån verksamhetens behov på övningsplatserna, i andningsskyddet, inom förrådsverksamheten, i verkstaden, med fastighet samt med turbilen. I tjänsten som tekniker kommer du även att arbeta med operativa inköp samt attestering av fakturor i Agresso. Då du arbetar i en mindre funktion förstår du vikten av god samarbetsförmåga och kommunikation. 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Du behöver ha teknisk arbetslivserfarenhet, bra datorkunskap samt goda operativa kunskaper vad gäller räddningstjänstens utrustning. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort men vi ser gärna att du även har C -körkort. Arbetet kräver stor förmåga att kunna planera och arbeta självständigt, se verksamhetens behov och helheten i förbundet. Du har en stor initiativförmåga och är flexibel för att snabbt kunna hantera uppkomna situationer som kräver växling av arbete mellan de olika områdena i vår verksamhet. 


För att lyckas i arbetet trivs du med kontakter och förstår vikten av att arbeta serviceinriktat. Vi ser det som en självklarhet att du delar Räddningstjänsten Syds värdegrund i både ord och handling.

 

Tjänstens omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning med eventuell provanställning och kommer att omfatta 100 % dagtid på Stationen i Lund. Tjänsten går ej att kombinera med operativ heltidstjänstgöring. 

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:

Tommy Larsson, enhetschef, tel 046- 540 47 30
Kontaktuppgifter till fackliga organisationer förmedlas via Johan Claesson, tel 046-540 46 24.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 24 januari. Intervjuer sker löpande. Ansök här