Use Google to translate this website

We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fordonstekniker

Söker du efter ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar? Vill du dessutom ha möjlighet att skapa många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng kollegor? Då kan denna tjänst vara intressant för dig! Vi söker nu en fordonstekniker, då vår kollega ska vidare till nytt uppdrag.

Räddningstjänsten Syd är räddningstjänsten för kommunerna Burlöv, Eslöv, Kävlinge, Lund och Malmö. Vårt uppdrag är att förebygga olyckor och att snabbt och effektivt genomföra räddningsinsatser av olika slag. Varje dag gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.

Vad erbjuder vi?
Räddningstjänsten Syd ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare som ständigt arbetar för att vara en inkluderande organisation. Hos oss arbetar du nära kollegor med mycket kunskap och erfarenheter som du både kommer att stödja och få stöd av. Du får verka i en arbetsmiljö med bra möjlighet att påverka balansen mellan arbetsliv och fritid. Du har tillgång till gym på alla våra arbetsplatser, möjlighet till nyttjande av friskvård på arbetstid, föräldrapenningtillägg vid föräldraledighet, möjlighet till fler lediga dagar genom semesterväxling med mera.

Arbetsgruppen består av ytterligare en heltidsanställd fordonstekniker samt några brandmän som har kompetensen och finns tillgängliga på sina extra pass.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar allt från planering av service, besiktningar, montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll, utföra service och reparationer på framför allt räddningstjänstens påbyggnadsutrustning.

Arbetet utförs både ute på brandstationerna eller på vår verkstadsanläggning i Lund. Du kommer vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifter, verksamheten samt kvalitetssäkra utförda arbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har arbetat i fordonsbranschen och är lastbilsmekaniker med minst 5 års erfarenhet. Du ska ha en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att påbygga räddningsfordon med inredning och utrustning. BC-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal och i skrift samt har god datorkunskap.

Som person gillar du att möta kunder och ge en god service. Du är tekniskt intresserad, gillar felsökning, reparationer och problemlösning samt har en förmåga att tänka utanför ramarna. För att lyckas i rollen behöver du också vara självgående och strukturerad i ditt arbete.

Tjänstens utformning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning är 100%. Placering på vår brandstation i Lund. Tillträde snarast.

Kontakt
För mer information om tjänsten vänligen kontakta:
Mikael Kess, funktionschef, 046-5405111.
Kontaktuppgifter till fackliga organisationer förmedlas via Susanna Elmros på telefon 0708-389989.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 17 maj -2020. Vänligen svara på urvalsfrågorna när du skickar in din ansökan och bifoga ditt CV. Ansök här.